Sport

2008.07.16. 16:39

Kiválóan fociztak a mohácsi fiatalok, három csapat is aranyérmes lett

Rendkívül sikeres évet zárt a Mohácsi TE labdarúgó-utánpótlása, három korosztályban is aranyérmet akasztottak a fiatalok nyakába.

KMA

Az U13-asok Bíró Ferenc, az U17-esek Szugfil Róbert, az U19-esek Kiss György vezetésével nyertek bajnokságot.
– Ennyi aranyérmet még sohasem szereztek a mohácsi fiatalok – mondta Bíró Ferenc utánpótlás szakágvezető. – Nagyon sok a tehetséges srác, ebből a következő években tudunk is profitálni – ha nem csábítják el őket a nagyobb klubok. Két-három év múlva a saját utánpótlásunkra támaszkodva nagyon jó felnőttcsapatunk lehet.

A fiatalok közül többen is lehetőséget kaptak már a felnőtteknél, több-kevesebb ideig játszott az NB III-ban Székely István, Krémer Zsolt, Krémer Szabolcs, Papp Csaba, Anyádi Szabolcs, Horváth Márk, Fischer Károly, Fazekas Róbert, Papp Tamás, Papp Gábor és Horváth Gábor is. A legnagyobb ígéret Bíró Ferenc szerint a 18 éves Pelhős Gábor: „Nálam még nem mutatkozott be, de nagy jövőt jósolok neki.”

A felnőttekhez kapcsolódó hír, hogy Dávid Ervin mellett Bruckner Balázs is visszatért a csapathoz, akit másfél éve az élvonalbeli Paks vitt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!