Sport

2016.04.23. 08:35

Kötelező feladat vár a PMFC-re a Bogád ellen

A PMFC megye I.-es csapata hazai pályán játszik a hétvégén, Márton Gábor együttese ma délután a Bogádot fogadja.

Szakács M. (Dunántúli Napló)

Az előjelek arról árulkodnak, hogy újabb győzelemmel gyarapodik majd a pécsiek eredménysora, hiszen az éllovas a 14. helyezetett látja vendégül.

A tabellát és az eddigi eredményeket böngészve óriási különbség van a két csapat között, 115 pécsi lőtt góllal szemben a Bogád 28-nál jár, és míg a piros-feketék az eddigi 23 meccsükön összesen 9-et kaptak, szombati ellenfelük hálója már 62-szer zördült meg a bajnokság során. Schmidt Zsolt, a PMFC támadója könnyen lehet, hogy kapkodni fogja magát, ugyanis a már csak három gólt kell szereznie ahhoz, hogy elérje a harmincat a bajnokság során. Természetesen eddigi teljesítményének köszönhetően ő vezeti a megye I. góllövőlistáját. Alapvetően minden amellett szól, hogy aki kilátogat a PMFC stadionba ma délután, az hazai gólzáporra számíthat, ugyanakkor van egy olyan adat is, ami azért óvatosságra intheti Schmidtéket. Nevezetesen az, hogy ősszel Bogádon csak nagy nehezen, 1-0-ra tudott nyerni a Pécs.

A tabella második helyén álló Szászvár a PVSK-t fogadja a hétvégén, míg a harmadik helyezett Siklós ahhoz a Szigetvárhoz látogat, amelytől a szövetség ezen a héten vont le négy pontot. Az amúgy sem könnyű helyzetben lévő Szigetvár ezzel már úgy áll az utolsó helyen, hogy az előtte álló Bogád–Beremend páros négy ponttal megelőzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!