Sport

2008.07.17. 10:16

Lendületesen játszott, de kikapott az NB I-es Kecskeméttől a PMFC

A megye labdarúgó csapatai a felkészülés kellős közepén járnak, tegnap a Kozármisleny és a PMFC is pályára lépett edzőmérkőzésen.

F. Z.

Bár a Kozármisleny labdarúgócsapata éppen a felkészülési időszak kellős közepén jár, tegnap jó játékkal győzni tudott a Paks ellen. A kozármislenyiek, akik az Antal (Helesfay) – Suba, Dienes (Tamás), Éles, Tasselmayer (Tóth I.) – Kutyáncsányin (Kanizsai), Szabó B., Tóth Z., Laki – Molnár, Kresz összeállításban léptek pályára, s Kresz góljával legyűrték a tolnaiakat. Ifjabb Mihalecz István csapata sokat nem pihenhet: a gárda szombaton Baján lép pályára.

Szintén első osztályú gárdával mérkőzött meg a PMFC csapata. A pécsiek az élvonal újoncával, a Kecskeméttel játszottak, és ideális fociidőben szenvedtek 2-0-ás vereséget úgy, hogy a mérkőzésen egy percig sem játszottak alárendelt szerepet. Jellemző, hogy a két találat közül az első öngól volt (ez Kalmár nevéhez fűződik), ezután pedig Savic büntetőjéből voltak eredményesek a házigazdák. A PMFC öszszeállítása: Herbert – Kalmár, Lantos, Szabados, Megyesi (Nagy A.) – Berdó (Dara), Szalai (Törtei), Fónai (Gulyás), Kulcsár (Arnold) – Szabó N. (Wittrédi), Lovrencsics.

A pécsiek legközelebb szombaton játszanak: délelőtt tizenegykor az első osztályú Paks vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!