Sport

2011.08.30. 12:41

Nagy Tamás maradt a Fradi vezetőedzője

Valószínűleg kevesen fogadtak volna erre a megoldásra.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A Ferencváros labdarúgócsapatánál sajtótájékoztatót tartottak, amelyen természetesen az edzőkérdés volt napirenden, hiszen Prukner László távozása óta Nagy Tamás csak megbízott vezetőedzőként irányította a zöld-fehéreket. Az összejövetelen kiderült, a megbízott jelzőt a jövőben elhagyhatjuk: a folytatásban is a korábban a PMFC-vel az NB II-ben bajnoki címet szerző szakember lesz a vezetőedző, míg a szakmai musenkáért Détári Lajos felel.

A Ferencváros pocsékul szerepel az élvonalban, hét mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, két pontjával a 14. helyen szégyenkezik. A gyenge produkció miatt a csapatot az elmúlt szezonban nagy meglepetésre bronzéremig vezető Pruknernek az ötödik forduló után távoznia kellett, a karmesteri pálcát ekkor az addigi másodedző, Nagy Tamás kapta meg. A gödörbe került szekeret azonban ő sem tudta kirángatni: azóta a Haladástól (2-1) és a Vasastól (2-0) is kikapott a Fradi.

A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt Nagy Tamásnak most a megszokottnál több ideje van a sorok rendezésére. A 8. fordulóban a ZTE-t fogadják a zöld-fehérek – ha az egypontos sereghajtót sem verik meg, tényleg mehetnek a sóhivatalba...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!