Sport

2014.08.09. 17:55

NB I.: pécsi döntetlen az Újpest ellen

Mohl 11-esből szerzett góljára Simon válaszolt a második félidőben. Enervált volt ma a pécsi csapat.

bama.hu

Fotó:

Az első félidőben az Újpest birtokolta többet a labdát, de 11-esből mégis a Pécs szerzett vezetést. Ezen kívül több lövés nem ment kapura egyik oldalon sem. A gól után a hazaiak edzőjét, Véber Györgyöt a játékvezető elküldte a kispadtól.

Szünet után sorra vezette támadásait az Újpest, s tíz perc elteltével egyenlített. A folytatásban is a vendégek irányítottak, de komolyabb gólszerzési lehetőség egyik oldalon sem akadt.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Az egyenlítő újpesti gólról mindenki döntse el, hogy mekkora les volt, szerintünk fél méter
[/caption]

A PMFC ezzel nyeretlen maradt, de már két pontja van. Az Újpest továbbra is mumus maradt, régóta nem sikerült legyőznie a pécsi csapatnak.

PMFC-Matias - Újpest FC 1-1 (1-0)
------------------------------------
Pécs, 2000 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Mohl (44., 11-esből), illetve Simon (55.)
sárga lap: Márkvárt (47.), Pölöskey P. (66.), illetve Balogh B. (38.), Nagy G. (40.), Heris (43.), Litauszki (66.)

PMFC-Matias:
------------
Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic (Causic, 87.), Mohl - Kővári (Uzoma, 64.), Horváth A. (Frőhlich, 71.), Szatmári L., Márkvárt, Heffler N. - Pölöskey P.

Újpest FC:
-------------
Balajcza - Vadász, Litauszki, Heris, Forró - Simon K., Balogh B., Nagy G., Vasiljevic (Ahmeti, 79.), Suljic (Kosovic, 90.) - Mboma (Stanisavljevic, 65.)

„A kispadról is ugyanúgy láttam a meccset, mint a lelátóról – az idény leggyengébb játékával szereztünk egy pontot. Szakmailag nagy tanulságokkal szolgált a meccs, a többiről nem szeretnék beszélni, mert annak bírósági következményei lennének, meg jönnének a nyílt levelek... Nagyon gyenge teljesítmények voltak nálunk, ez azért is sajnálatos, mert a múlt heti szép játékunkkal lettek volna győzelmi esélyeink. Tudom az okát a visszaesésnek, ennek egy személyben én vagyok a felelőse, de járom tovább az utamat. Ha ebben mindenki partner, akkor hamar egy hullámhosszra kerülünk majd, addig is ez a mérkőzés legyen az én saram, viszont hiszek abban, hogy hosszú távon ennek meglesz az eredménye" – idézi Vébert az ujpestfc.hu.

A meccset a Bama.hu élőben követte:

92. perc: Újpesti szöglet, ez volt az utolsó veszélyes momentum, valószínűleg.

85. perc: Jöhet a hajrá. Causic ismét beáll a felcsúti fiaskó után. Nézzük, ma hogy muzsikál.

61. perc: Forró percek a pécsi kapu előtt. Forró majdnem gólt szerzett.

55. perc: egyenlít az Újpest. Simon lőtt gólt. A leshatárról ugrott ki. Tán sosem tudjuk meg, hogy szabályos volt-e a gól. 1-1.

48. perc: Agilisabban kezd a PMFC. De egyelőre nincs komoly helyzet.

43. perc: 11-eshez jut a PMFC. Nincs vita, Nagy J. repült, miután egy dózsás védő akasztotta. Mohl Dávid berúgja, biztos lábbal, pontosan. Balajcza ellenkező irányba repült el. 1-0 Véber György pécsi vezetőedzőt elküldi a bíró padról. És az újpesti kapusedzőt is. Lehet összebalhéztak...

39. perc: Megúszott a PMFC egy 11-est. Elsőre büntetőt fújt a bíró, de lesen állt a fellököt dózsás.

30. perc: Továbbra sem kápráztatnak el a csapatok számtalan szép megoldással, csilliónyi gólhelyzettel. Így az ivószünet az egyetlen említésre méltó eset. Egyébként a B-közép szektora üres. Ezen szurkolók úgy döntöttek, hogy bojkottálják a hazai meccseket.

18. perc: Heffler cselezgetett az oldalvonaltól befelé, két embert lerázva, éles szögből lőtt fölé.

5. perc: Egy kis tapogatózás volt az első 5 percben, így egyelőre nincs helyzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!