Sport

2005.12.23. 12:27

Nem adják ingyen Horváth Gyulát

Pécs | Se veled, se nélküled állapot jellemzi a PMFC NB I-es labdarúgócsapatának és a munkavégzés alól még novemberben felfüggesztett Horváth Gyulának a viszonyát.

BAMA

A csatártól november 11-én sajátos módon „vált meg” a PMFC: a sportemberhez méltatlan életforma, a játékgépezés miatt felfüggesztette a munkavégzés alól, de szerződést mind a mai napig nem bontott vele. Így Horváth Gyula gyakorlatilag még a pécsiek labdarúgója, ám edzésre nem járhat náluk (a bogádiakkal és a komlóiakkal tréningezik), és fizetést sem kap.
A csatár ezek után természetesen szeretne mielőbb más csapathoz igazolni, de ez nem megy könnyen, a piros-feketék ugyanis pénzt kérnek érte.
– Felajánlottam, hogy bontsunk közös megegyezéssel szerződést, lemondtam volna a prémiumomról, ám ebbe nem ment bele a klub, mert mindenképpen pénzt akar értem – mondta elkeseredetten Horváth Gyula. – A Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez fordultam, mert azok után, hogy három és fél évig segítettem a PMFC-t, ez a bánásmód nem korrekt.

Részletek a szombati Dunántúli Naplóban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!