Sport

2008.08.05. 16:44

Nem volt távozója a nyáron a PMFC női csapatának

Túl van a szokásos balatonberényi edzőtáboron a PMFC NB II-es női labdarúgócsapata. A pécsiek ezalatt két előkészületi meccset játszottak, Nagy Lilla két góljával 2-0-ra verték az élvonalbeli újonc Nagykutast, majd 5-0-ra kikaptak a szintén NB I-es, annak is az élmezőnyében található Viktóriától.

H. L.

Vasárnap Eszékre utaznak, a horvát liga legjobbja, a női Bajnokok Ligájában is szereplő ZNK Osijek ellen lépnek pályára. Ennek visszavágója Pécsett lesz, de egyelőre még nem tudni, mikor.

Nyáron nem ment el senki tőlük, visszajött viszont Görföl Bea, míg Lázár Szabinát Mórahalomról, Varga Adélt Tolnáról, Karlovecz Évát a PVSK-ból, Jakab Katát és Pinczi Anitát a Buzsáky Labdarúgó Akadémiáról igazolták. Utóbbi két focista még nincs 15 éves, csak azután szerepelhetnek, ha ezt a kort már betöltötték.

– Az edzőnk Andreidesz József marad, a szakmai tanácsadója továbbra is Hunyady Tibor. Célunk visszakerülni az NB I-be, ami sikerülhetett is volna, ha nem vonnak le tőlünk 24 pontot. Amennyiben nem történik így, hétpontos előnynyel megnyertük volna az NB II-t – jegyezte meg Godvár István szakosztályvezető. Az NB II-es nyitány augusztus 23-án lesz, a PMFC Sopronban kezd.

Címkék#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!