Sport

2007.10.27. 18:31

Nyögvenyelős pécsi győzelem

Egy győzelem, egy döntetlen a baranyai csapatok mérlege. A PMFC idehaza nehezen, de nyert a Kaposvölgye ellen, a Komló pontot rabolt Ajkán.

K.M.A. (DN)

PMFC-Pécs Plaza – Kaposvölgye 3-2 (1-2)
Pécs, Újmecsekalja, 700 néző.
V.: Szabó S. 8.
PMFC-Pécs Plaza: Sólyom – Sipos, Racskó, Lantos, Rozsi (Mile, 69.) – Wittrédi (Horváth Zs., 46.), Szabados, Gulyás M., Kulcsár (Kanizsai 5, 40.) – Lengyel, Bozori. Vezetőedző: Nagy Tamás.
Kaposvölgye: Strublics – Jagodits, Vinicius (Kővári, 84.), Beciri, Juhász – Szögedi (Szabó Sz., 64.), Szabó L. (V. Nikolics, 86.) – Huzmi, N. Nikolics, Godslove – Horváth Gy.. Vezetőedző: Horváth Lajos.
Kiállítva: Gulyás M. (79.).

26. p.: Kulcsár bal oldali beadásánál Vinicius 5 méterre a kaputól teljesen feleslegesen fejjel megcsúsztatta a labdát, ami a meglepődött Strublics mellett a kapuban landolt. Öngól (1-0).
34. p.: Szabó Levente balról, az alapvonal közeléből középre adott, Horváth Gyula 6 méterről fejelt a kapu bal oldalába (1-1).
45. p.: Nemanja Nikolicsot buktatta a 16-oson belül Rozsi, a játékvezető tizenegyest adott. Nikolics félmagasan, nagy erővel a kapu jobb oldalába lőtte a labdát (1-2).
60. p.: Gulyás Máté jobb oldali szöglete után Szabados 5 méterről a kapu jobb alsó sarkába fejelt (2-2).
79. p.: Gulyás Máté szabálytalankodott a középpályán Godslove-val, Szabó játékvezető némi meglepetésre rögtön piros lapot adott a pécsi játékosnak.
80. p.: Mile indította kiváló ütemben Bozorit, aki egyedül húzott kapura, és a kifutó Strublics mellett 14 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (3-2).
Nagy Tamás: – Az első félidővel nem tudok elszámolni. Köszönet szurkolóinknak azért, mert a legnehezebb helyzetben is támogatták a csapatot.
Horváth Lajos: – A mérkőzést a brazil védőnk egyéni hibái döntötték el, ezek végzetesek voltak. Döntetlenszagú meccs volt, nem volt nagy különbség a két csapat között.

Ajka – Komlói Bányász 3-3 (2-2)
Ajka, 400 néző. V.: Pánczél.
Ajka: Szép – Bodics, Lakatos, Giron (Pókai), Buzási – Szilágyi, Pothárn, Gunther, Cseke – Csörnyei (Varga), Németh (Purt). Vezetőedző: Szabó Imre. Komlói Bányász: Kovácsevics – Kovács P., Tallósi, Győri, Korbuly – Gelencsér (Thám), Fodor, Méhn (Bán), Horváth J., Müllerlei (Kalmár) – Szabó Cs. Vezetőedző: Ott József.
G.: Csörnyei (2.), Gunther (33.), Lakatos (56.), ill. Fodor (5.), Horváth J. (30.), Gelencsér (51.).
Jól szórakoztak a nézők, mert a hat gól mellett is sok helyzet akadt még. A komlóiak 2-1-re és 3-2-re is vezettek, mégsem tudtak nyerni. Sőt, az utolsó percekben Kovácsevics két bravúrja kellett az egy ponthoz.
Ott József: – Nagyon jól küzdött a csapat. Fájó, hogy kétszeri vezetésünk után is csak döntetlen lett az eredmény, ugyanakkor a látottak alapján ezzel is elégedett vagyok.

Vasárnap:

Mosonmagyaróvár – Kozármisleny, 13.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!