Sport

2011.01.21. 06:56

Ön szerint melyik a 2010-es év legjobb baranyai csapata?

Nemzetközi sikerek, országos bajnoki aranyérmek

bama, Dunántúli Napló

---------------------------------------------------------------------
Szavazzon a középső hasábban! Ön szerint melyik a 2010-es év legjobb baranyai csapata?
---------------------------------------------------------------------

Pécs 2010, női kosárlabdacsapat: Az a csapat, amelyet a legtöbben szeretnek a városban, és amely a legtöbbet adja vissza szurkolóinak. Tavaly bajnoki elsőséggel és kupagyőzelemmel ajándékozta meg őket.

PVSK, női tájfutó csapat (Kelemen Bernadett, Péley Dorottya, Domján Zsuzsanna, Kovács Filoména): A hölgykoszorú tagjai a sportág királynői voltak 2010-ben, csapatként három, egyéniben további négy országos bajnoki aranyérem fűződik a nevükhöz.

Uniqa-PVSE, férfi kézilabdacsapat: Gyakorlatilag pénz nélkül nyert tavaly bajnokságot, megismételve a 2009-es elsőséget. Azóta az élvonalban vitézkedik.

Multialarm SE, tollaslabdacsapat (Fekete Sára, Sárosi Laura, Horváth Zsófia, Zsolt Eszter, Hanny Setiani, Budisantoso Daryono, Dubicz Máté, Németh András, Szatzker Márton, Pádár Pál, Tóth Henrik): Évről évre egyre jobb. A 2009/2010-es szezonban harmadik lett a felnőtt csapatbajnokságon, a mostani idényben pedig vezet.

PTE-PEAC-PVSE, felnőtt férfi párbajtőrcsapat (Peterdi András, Csobó Dávid, Losonczi Dávid, Berta Dániel): A négy pécsi muskétás harmadik helyen végzett a felnőtt magyar bajnokságon.

PTE-PEAC-AAM, férfi asztalitenisz-csapat (Zwickl Dániel, Muskó Péter, Varga Zoltán, Orosz Gábor): Az Extraligában tavaly a harmadik helyet szerezte meg, és a nemzetközi porondon is nagyot alkotott, megnyerte az Interligát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!