Sport

2006.01.26. 14:37

PEAC: nincs szabad rablás

Pécs | Többen eligazoltak a megyei I. osztályú PTE-PEAC-tól, ezért néhányan már attól tartanak, hogy szétesik a labdarúgócsapat. Az egyesület nem is tartja vissza azokat, akik kinövik az egyetemi gárda kereteit.

BAMA

Papp Gábor, a PTE-PEAC elnöke szerint senkit sem kényszeríthetnek arra, hogy az egyetemistáknál sportoljon. – A másik elvünk az, hogy mindenki a képességeinek megfelelő klubban űzhesse kedvenc sportágát. Ha kinőtte a PEAC-ot, ám menjen.
Mint a Pécsi Sportegyesületek Városi Szövetségének elnöke, úgy vélem, hogy a jövő a konszenzuson alapuló együttműködésé. Mi adunk játékost a magasabb osztályban szereplő csapatnak, amely hozzánk küldi azt, aki már nem fér be nála a keretbe. Ez a klubok közötti kapcsolat a férfi kosarasoknál már működik a PVSK-Pécs Expoval, hamarosan a futballistáknál is beindulhat. Ebből adódóan nem látom olyan sötéten a jelenlegi helyzetet, mivelhogy nincs szabad rablás, még a focisták esetében sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!