Sport

2015.10.14. 13:07

PMFC: a szervert lekapcsolták, új honlapot készítenek

A pmfc.hu napok óta nem működik, a szervert ugyanis lekapcsolták. A város új néven új honlapot készít. Addig szünet.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Nyilván sok PMFC-szurkoló szembesült már vele, hogy kedvenc csapatának honlapja, a pmfc.hu nem működik. Aki idelátogat, a következő felirattal szembesül: „Az oldal üzemeltetése határozatlan ideig szünetel.”

Természetesen sejtéseink voltak azzal kapcsolatban, hogy mindez miért és hogyan történhetett, hiszen elég könnyű volt összekötni Matyi Dezső hétvégi akcióját a honlap leállásával, de igyekeztünk hivatalos helyről is információt kapni.

– Ugyan a város és a korábbi tulajdonos között létrejött megegyezés része volt a pmfc.hu honlap átadása is, ez fizikailag csak részben történt meg – mondta lapunknak Szűcs Zsolt, a PMFC-t működtető PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese. – A szerver kikapcsolására sajnos továbbra is lehetősége volt Matyi Dezsőnek, aki ezt most megtette.

Természetesen a klubnak, a csapatnak szüksége van egy honlapra, ezért az illetékesek most azon dolgoznak, hogy létrehozzanak egy újat, a pecsimfc.hu-t. Mindez értelemszerűen nem megy egyik pillanatról a másikra, hiszen ismét minden adatot fel kell tölteni, ráadásul a szurkolóknak is át kell majd szokniuk erre a felületre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!