Sport

2007.09.19. 13:14

PMFC: Nagy Tamás még nem írt alá

Pécs | Bár a szerződést még nem írták alá, biztosra vehető, hogy Nagy Tamás dolgozhat a továbbiakban a PMFC labdarúgócsapatával.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Hétfőn úgy fogalmazott Czett Szabolcs ügyvezető igazgató, hogy holnap (vagyis kedden) várhatóan megegyezik a klub Nagy Tamással, s biztossá válik, hogy a pécsi szakember veszi át a csapatot a távozó Kis Károlytól. Nagy Tamástól megtudtuk, nagy vonalakban összeállt a szerződése, néhány apróságot kell még megbeszélni, s „holnap talán pont kerül az ügy végére.”

[caption id="" align="alignleft" width="323"] Nagy Tamás kedden már részt vett régi-új csapata edzésén (fotó: Löffler Péter)
[/caption]Az edzőváltással összefüggő másik ügy végére ugyanakkor már pont került. Czett Szabolcstól megtudtuk, Kis Károllyal mindenben dűlőre jutottak, szerződést bontottak, s a szakvezető és Tomka János ügyvezető már el is búcsúzott a csapattól.

 Nagy Tamás tegnap délután már megkezdte a munkát, ott volt a csapat edzésén, amelyen Sántics Bélával állapotfelmérést végeztetett. Szükségem van egy hozzávetőleg objektív adatra, hogy megtudjam, ki hol tart, magyarázta a tréner.

De még mennyire, hogy szüksége van rá! Csakúgy, mint a PMFC eddigi mérkőzéseit megtekintő szurkolók, ő sem tudhatja pontosan, vajon ez a keret csak ennyit tud-e, vagy képes többre is. A pesszimisták egyébként afelé hajlanak, hogy ezekben a futballistákban egyszerűen nincs több, s a táblázatunkban szereplő adatok is ezt sugallják: a tavalyi felnőtt keret itt maradó töredéke is majd’ hatszor annyi élvonalbeli mérkőzéssel rendelkezik, mint az újonnan érkezők, s a gólok számában is jelentős az eltérés. Szintén ezt támasztja alá, hogy amikor megkérdeztük Nagy Tamást, a szurkolók számára teljesen ismeretlennek tűnő játékosok közül ő kit ismert korábbról, csak Lengyel Rolandot említette...

Ennek ellenére persze bizakodó a tréner, mi mást is tehetne: „Meggyőződésem, hogy maradt még tartalék bőven a játékosokban. Van három kiugróan erős csapat a mezőnyben, a közvetlen közelükbe képesek lehetünk felzárkózni.”
Ennyi?
Egyelőre ennyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!