Sport

2008.04.30. 12:28

PMFC: újabb erőfelmérő

Újabb nehéz mérkőzés vár a PMFC labdarúgócsapatára, a Haladás után ma a második helyezett Felcsúttal csap össze. A Komló ismét három pontot szerezhet: a sereghajtó Mosonmagyaróvárt fogadja.

K. Mayer András

A Haladásért szorítókat egymás után kétszer is megörvendeztetheti a PMFC-Pécs Plaza. Először ugyebár a szombathelyi vereségével tette meg ezt, most pedig akkor járna a kedvükben, ha megverné a második helyen álló, az éllovasra egyedül veszélyes Felcsútot.

– A Felcsútot továbbra is bajnokesélyes csapatnak tartom, többször is láttam játszani, nagyon szervezett együttes – beszélt az ellenfélről Nagy Tamás, a pécsiek edzője. – Ez megint egy ki-ki meccs lesz, amelyen nagyon fontos lenne számunkra a jó eredmény, hiszen megmaradna a hitünk, hogy igenis jól felkészült csapat a miénk. És persze a közönségünket is szeretnénk kiszolgálni, hogy ismét lássák, sok van ebben a gárdában.

A komlói szurkolók az utóbbi hetekben nem panaszkodhattak, csapatuk sok gólt lőve, látványos meccseken általában győztesen hagyta el a pályát. Ugyanezt most is megteheti, hiszen a sereghajtó, már biztos kieső Mosonmagyaróvárt fogadja – ugyanakkor nem árt megjegyezni, hasonló csapatok okoztak már vaskos meglepetéseket.

– Az biztos, hogy ezt a meccset sem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, nem lehet leírni a mosonmagyaróváriakat – mondta Mészáros Ferenc, a komlóiak edzője. – Az egyik legveszélyesebb mérkőzésünk lesz ez, amelyen már mindenki elvárja, hogy nyerjünk. Mi nem várjuk el, nekünk van egy célunk, amit el szeretnénk érni, és ehhez kell ez a győzelem. Sajnos a legrutinosabb játékosaink sérülés miatt hiányoznak, majd kiderül, mindez mit jelent a pályán.

A Kozármisleny lassan bekerülhet a Rekordok könyvébe, hiszen nagy ritkaság, hogy egy futballcsapat zsinórban nyolc döntetlent játsszon. Márton Gábor együttese most a Dunaújvároshoz látogat, amely eddig mindössze három ponttal szerzett többet a mislenyieknél: egy győzelemmel tehát pontszámban beérhetnék ellenfelüket. „Megpróbálunk meglepetést okozni, remélem, most elkezdődik a győzelmi sorozatunk” – bizakodott Márton Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!