Sport

2007.08.25. 20:32

PMFC: van még ennél lejjebb is?

PMFC-Pécs Plaza – Dunaújváros 1-2 | Céltalan ívelgetések, agyonbonyolított szögletrúgások és átadási hibák jellemezték a PMFC-Pécs Plaza játékát, amelyből hiányzott az elképzelés. A győzelmi kényszer minden fordulóban rajta van a pécsi együttesen, ez meg is látszik a teljesítményén.

(fz)

A dunaújvárosiak azt is megengedhették maguknak, hogy kötényeket osztogassanak. Nem lett volna igazságos, ha a végén Lengyel megmenti az egyik pontot. A végén Sólyom kapus is előre ment egy beívelésnél, hogy a hibáját helyrehozva megpróbáljon egyenlíteni, azonban nem sikerült.

8. perc: Zeric kényszerítőzött Rubinnal, az egyszemélyes vendégcsatársor a visszakapott labdát a kifutó kapus felett, 10 m-ről a kapuba emelte (0-1).
49. perc: Nagy I. bal oldali beadását Sólyom kivetődve Fröhlich elé tenyerelte, aki 9 m-ről a bal alsó sarokba gurított (0-2).
73. perc: Bozori jobbról bekanyarított, és Lengyel előrevetődve, fejjel megszerezte a szépítő gólt (1-2).
90. perc: Nagy I. megkapta a második sárga lapját, így számára idő előtt befejeződött a mérkőzés.
93. perc: Lengyel kiszorított helyzetből, ballal a bal kapufát találta el, onnan a labda nem befelé, hanem kifelé pattant.
 

 

Címkék#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!