Sport

2014.09.05. 12:17

Pockok rongálják a futballpályákat Baranyában

A rágcsálók által fúrt lyukak sérüléseket is okoztak Versenden.

H. L. (Dunántúli Napló)

Évekkel ezelőtt, még Ott József edzősködése alatt Komlón hadakoztak a pockokkal, a kártevő rágcsálók sok gondot okoztak azzal, hogy tönkretették a gyepszőnyeget. Úgy látszik, most a Mohácsi járásba tették át székhelyüket, és ott folytatják nemkívánatos tevékenységüket. Lehet, hogy máshol is, de egyelőre onnan érkeztek rossz hírek.

Az MLSZ Baranyai Megyei Igazgatóságára befutott információk szerint Mohácson, Szajkon, Versenden és Töttösön a talajba nagy lyukakat fúrnak, amelyekbe egyik-másik pályán állítólag akár egy kismacska is beférne. Versenden a Majs elleni bajnokin négyen sérültek meg a szörnyű állapotba került játéktér miatt, Mohácson pedig az MTE klubvezetése az őszi idény hátralévő meccseit a szomszédos műfüvesen szeretné megrendezni, az erre vonatkozó kérelmét már eljuttatta az Igazgatóságra. A létesítményekben esett kár egyes számítások szerint már milliós nagyságrendű.

A rajt előtt mindenhol hitelesítették a focipályákat, akkor még nem volt ekkora gond, ezért megkapták az engedélyt a meccsrendezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!