Sport

2006.03.23. 09:35

Rátgéber készül kapitánynak

Pécs–Újvidék | Bár szerdán délután számos internetes hírportál tényként közölte, hogy Rátgéber László négyéves szerződést kötött a szerb-montenegrói kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, maga az érintett – szokásos vidám stílusában kissé árnyaltabban persze – tévedésnek nevezte az információt.

BAMA

Ahogy a MiZo-Pécs mestere fogalmazott, a hírből az igaz, hogy Újvidéken tárgyalt az ottani sportvezetőkkel, ám egyelőre annyival jutottak túl azon a legutóbbi egyeztetésen, hogy most előadta konkrét szakmai és anyagi kéréseit.
A szövetség vezérkara ezt megfontolja, majd vasárnap, megint Újvidéken, egy kupameccsre megbeszélt randevún vagy rábólintanak ezekre (ez a valószínű...) vagy finomításokat kérnek.
A pécsi szakvezető megismételte, hogy a klubjánál végzett feladatát semmiképpen sem befolyásolná a délvidéki kapitánykodás, hiszen ott a munka dandárja a július végétől szeptemberig tartó, nálunk holtszezonnak számító időszakra esik.

Bővebben a csütrötöki Dunántúli Naplóban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!