Sport

2006.01.16. 13:52

Róth is lehetne kapitány

Pécs–Budapest | Jöjjön a fiatalabb generáció! – fogalmazzák meg egyre többen, amikor Lothar Matthäus utódlásáról esik szó. A szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban az utóbbi napokban legalább tucatnyi szakember neve merült fel, köztük Róth Antalé is.

BAMA

Az utánpótlás-válogatottat irányító szövetségi edzővel, a PMSC korábbi válogatott játékosával, Róth Antallal még december végén beszélgettünk, s akkor ő a tőle megszokott udvariassággal hárította el arra vonatkozó kérdésünket, hogy – Gellei Imréhez hasonló utat bejárva – lát-e esélyt az U21-es csapattól a nagyválogatotthoz kerülésre. Azóta azonban sokminden változott, Lothar Matthäus és az MLSZ elnöksége is távozott, és a német világsztár lehetséges utódai között egyre sűrűbben emlegetik Róth Antal nevét. A rendszerint diplomatikusan nyilatkozó pécsi szakvezető most már nyilván nem függetlenítheti magát attól a lehetőségtől, hogy Garami József után a második baranyai szövetségi kapitány válhat belőle.
Részletek a keddi Dunántúli Naplóban

Címkék#Róth Antal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!