Sport

2010.06.14. 11:09

Springer-horgászverseny: a sok kicsi sokra megy

Baranyai sikereket hozott az Axel Springer Magyarország Kft. idei horgász csapatversenye, amelynek ezúttal társlapunk, a Tolnai Népújság volt a házigazdája.

K. Mayer András

A kiváló vendéglátás, a remek hangulat mellett a verseny előtti este még abban is reménykedhettünk, hogy a nagy fogások sem kerülnek el bennünket: a paksi erőműves tavak ugyanis méltán híresek halbőségükről, rengeteg pontyot telepítenek, s nem ritkák a hatalmas, lapátnyi dévérek sem – a 45 cm felettieket például vissza kell dobni.

Visszadobtuk volna őket mi is, ha találkoztunk volna velük. A rekkenő hőségben azonban szombaton sem a keszegek, sem a pontyok nem ettek, igaz, utóbbiakból azért pár darab horogra akadt. Maradt tehát a legtöbbször beváló módszer, a küszözés: sok kicsi sokra megy alapon a snecikkel itt is nyerni lehetett.

A végeredmény: 1. AS-M Nyomda Kft. (Futó Imre, Szlancsik János, Szlancsik Attila), 2. Dunántúli Napló (Horváth László, K. Mayer András, Dani Viktor), 3. Heves Megyei Hírlap. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!