Sport

2006.02.03. 13:20

Sűrű bajnoki műsor a vízilabdázóknál

Pécs | Némi túlzással ki sem kellene szállniuk a vízből a PVSK-Füszért vízilabdázóinak, ugyanis egy napon belül két meccset játszanak ugyanabban a medencében.

BAMA

Az OB I-ben a 11. és a 12. forduló vár a pécsiekre, akik szombaton és vasárnap este is játszanak, mindkétszer pályaválasztók lesznek. Ma 19.00-kor a Szolnok, holnap 20.00-kor a Betonút-FTC lesz az ellenfelük. Mindkét meccset Pécsett, az Abay Nemes Oszkár versenyuszodában rendezik meg. A Szolnok látszik inkább verhetőnek, a Tisza-parti együttesnek ugyanannyi pontja van, mint a PVSK-Füszértnek.
– Körülbelül azonos erőt is képviselünk, fontos lenne győznünk ahhoz, hogy megszerezzük a hetedik helyet – fogalmazott Ambrus Tamás, a PVSK-Füszért edzője. Szerinte a Ferencváros lendületben van, amit az is jelez, hogy a zöld-fehérek bejutottak a LEN-kupa elődöntőjébe.
– Veszíteni valójuk azonban csak nekik van, ősszel, Budapesten ragyogóan helytálltunk ellenük, jó lenne megismételni az akkori teljesítményünket – mondta a szakvezető.
A PVSK-Füszértben nincs se sérült, se beteg, így a legjobb összeállításban szerepelnek.
A tabellán a Betonút-FTC az 5., a Szolnok a 7., a PVSK-Füszért pedig a 8. helyen áll a 12-es mezőnyben. A pécsiek eddig négy meccset játszottak idehaza, hármat nyertek, egyet pedig elveszítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!