Sport

2006.01.27. 09:38

Szakács távozott, Campos érkezett

Pécs | Csütörtökön szerződést kötött a 26 éves, 188 centi magas brazil Geisa Aline Oliveira Camposszal a MiZo Pécs női kosárlabdacsapata. Ugyanekkor Szakács Ildikó Spanyolországba szerződik.

BAMA

Az új centerről Rózsa Gábor, a csapat ügyvezetője elmondta, hogy a Gdynia elleni soros Euroliga-nyolcaddöntők alatt próbajátékra érkezik, és a szakvezetők akkor döntenek a további sorsáról, ha a csapat továbbjut a következő körbe.
Szakács Ildikó ugyancsak tegnap jelentette be, hogy pályafutását a több játéklehetőség reményében Spanyolországban folytatja. A klub nem gördít akadályt a távozása elé, de menedzserével még egyeztetnek szerződése lezárásnak feltételeiről.
A csapat ugyanakkor a kedden 62-31-re megnyert első mérkőzés visszavágóján fogadja ma este a MiZo-Pécs a Zala Volán-ZTE gárdáját a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében – ahol természetesen a továbbjutás kivívása az egyetlen elfogadható eredmény a lelkes, de mégsem a házigazdákkal azonos súlycsoportú zalaiak ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!