Sport

2016.01.17. 18:11

Szentlőrinc-Misleny: gólgazdag felkészülési meccs

A Szentlőrinc szombaton a HR-Rent Kozármislenyt fogadta felkészülési meccsen, ahol a házigazdák nagyon beleszaladtak a késbe.

K. Mayer A. (DN)

Az ilyen mérkőzésekről szóló tudósításokat nem látják szívesen a vereséget szenvedő csapat edzői a másnapi újságban. Az első félidőben még nem volt különösebb probléma, ezt 1-0-ra nyerték az NB III. Közép-csoportot vezető vendégek, a szünet után azonban óriási fölénybe került Németh Zsolt együttese.

Negyvenöt perc alatt hétszer mattolták a szentlőrincieket, ráadásul közben egyetlen gólt sem kaptak: 0-8 lett a vége.

Szentlőrinc–HR-Rent Kozármisleny 0-8 (0-1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Szentlőrinc. V.: Horváth Gy.
Szentlőrinc: Pacéka (Németh, Czebei) – Hajnal (Martin), Dekanics, Kalmár (Laki), Füredi – Turi, Lóth (Ruff, Berdó) – Harsányi (Kaszás), Reith, Bartal (Törőcsik) – Nikolics V. (Tóth M.). Vezetőedző: Reith Róbert.
HR-Rent Kozármisleny: Molnár P. (Helesfay D.) – Kiss M., Fellai, Lantos (Szekszárdi), Kocsis (Fenyvesi) – Kovács T. (Zsebe), Nagy E. (Fűrész) – Keglovics (Gránicz), Vallejos (Kirchner), Nagy K. (Beke) – Puskás (Tóth A.). Vezetőedző: Németh Zsolt.
Gólszerzők: Gránicz 3, Kirchner 2, Kovács T., Tóth A., Beke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!