Sport

2006.01.17. 13:24

Tapasztalt csatárt szeretne a PMFC

Egy Pécs Brazil próbajátékosok már valószínűleg nem jönnek a PMFC NB I-es labdarúgó-csapatához, egy magas, szerb csatár viszont éppen kedden érkezett kipróbálásra.

BAMA

A bosnyák Zumbul Mahalbasiccsal szóban már megegyeztek, leigazolják a középpályást, tudtuk meg Mészáros János ügyvezető igazgatótól. A futballistáért „jelképes” összeget kell majd fizetnie a pécsi klubnak.
Lazics után Bazicstól is megváltak a piros-feketék, ám miután egy tapasztalt, jó csatárra mindenképpen szükségük van, kedden újabb szerb próbajátékos érkezett. Menedzsere, Borbély László elmondta, Radivoj Jevdovics a Vojvodinában kezdte, sokat szerepelt a szerb élvonalban, legutóbb pedig a másodosztályú Ivanica gárdájában szerepelt.
Azt már Keszei Ferenc, a PMFC vezetőedzője tette hozzá, hogy a video alapján megfelelő támadónak tűnik, magas (189 centis), elöl ügyesen tartja meg a labdákat, jól fejel, és neki pont ilyen csatárra lenne szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!