Sport

2007.11.01. 11:51

Tárgyalni hívta a város a PMFC-t

Nem választottak elnököt a PMFC szerda estébe nyúló közgyűlésén, ahol a klub működésének megreformálása volt a központi kérdés.

K.M.A.

Az érdemleges, a PMFC szurkolóit leginkább érdeklő döntésekre nem került sor a pécsi labdarúgóklub szerdai közgyűlésén. A résztvevők természetesen így is órák hosszat dolgoztak, rengeteg javaslat hangzott el, ám ezek az alapszabály-módosító intézkedések a nyilvánosság számára kevésbé, az egyesület működésének szempontjából viszont mégis csak fontos területeket érintettek.

Az érdemleges döntéseket, így például új elnökségi tagok választását az idő közben megérkező Gonda Tibor alpolgármester (egyben elnökségi tag) „akadályozta meg”, aki Tasnádi Péter polgármester udvarias üzenetét tolmácsolva a személyi kérdések elhalasztását kérte. Tasnádi Péter ugyanis a jövő héten egyeztetni kíván a klub elöljáróival a hogyan továbbot illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!