Sport

2008.07.15. 12:49

Új igazolások a PMFC-nél, Márkus Tibor még gondolkodik

Két új játékossal bővült a PMFC-Pécs Plaza labdarúgócsapatának kerete. Tegnap eldőlt, hogy Berdó Balázs visszatér a piros-feketékhez, és a legutóbb Felcsúton szereplő Szalai Tamás is aláírt.

K. M. A.

Mindkettőjükkel egy plusz egyéves szerződést kötöttek. Továbbra is kérdéses viszont, hogy mi lesz Márkus Tiborral. A korábbi gólkirályt a PMFC és a Ferencváros is szívesen látná, mindkét klub mindenben megegyezett már a Pakssal és a csatárral is, most már csak a futballistán múlik, hogy melyiket választja.

Kedden valószínűleg újabb játékos kerül Pécsre, tudtuk meg Rabi Csaba ügyvezető igazgatótól. A ferencvárosi támadó, Bartha László várhatóan csatlakozik Nagy Tamás együtteséhez, egyelőre nem tudni, hogy csak kölcsönbe érkezik, vagy végleg a PMFC-hez igazol.

A mecsekaljai klubnál két románt is tesztelnek, mindketten az első osztályból érkeztek. Egyikük egy 28 éves, tapasztalt csatár, immár mintegy 250 élvonalbeli meccsel a háta mögött, a másik egy 23 éves támadó középpályás – egy hetük lesz a bizonyításra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!