Sztárvilág

2009.04.23. 14:06

Véget ért Pitt és Jolie nagy szerelme!

Egyre több olyan hír jelenik meg a bulvársajtóban, ami szerint Brad Pittnek elege lett kedvese veszekedéseiből és elégedetlenkedéseiből. Állítólag a sztárok egy időre különváltak egymástól.

Kiskegyed Online

- Nem tudta tovább elviselni párja kirohanásait, térre és időre van szüksége – nyilatkozott Pitt egyik barátja az In Touch magazinnak, arra a kérdésre válaszolva miért szedte a sátorfáját, és utazott egyedül Franciaországba a sztár. A bennfentes szerint a színésznek elege van az elmérgesedett viszonyból és szüksége van rá, hogy egy kis időre elvonuljon és átgondolja kapcsolatukat.

[caption id="" align="alignleft" width="398"] Állítólag csak egy időre utazik el
[/caption]

A színész a franciaországi Marseilles-be vette az irányt, a hivatalos verzió szerint azért, hogy megnézze, hogy állnak ottani birtokuk felújítási munkálatai, de Pitt egyik barátja szerint ez csupán alibi volt.Mindketten hibásak a kapcsolatuk megromlásában

Hónapok óta jelennek meg olyan hírek a hollywoodi sztárpár kapcsolatáról, hogy nincs minden rendben: állandóvá váltak az ajtócsapkodásig fajuló veszekedések és ordítozások. Nem elég, hogy Pitt nyíltan kijelentette: bármi történjék vele, egész életében szeretni fogja volt feleségét, Jennifer Anistont, Jolie félreérthető szituációban kapta rajta Pittet a gyerekek bébiszitterével. A család barátja szerint a Jolie valóban terhes és a lehető legjobbkor jött a baba, csakhogy már az is felmerült, hogy nem Pitt a gyerek apja.

Az eddigi legkomolyabb vita állítólag nem sokkal húsvét előtt volt, Brad Pitt ekkor döntötte el, hogy elutazik valahova egy időre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!