Sztárvilág

2009.07.19. 18:24

Bódi Sylvi szerelmet hazudik a hírnévért?

Az egykori playmate-ről pár hete azt rebesgetik, két év szingliség után most újra rátalált a szerelem: egy nála 7 évvel fiatalabb fiúval, a wakeboard bajnok Bakró Balázzsal találkozgat. A sporttársak azonban állítják, a románc valójában a sport népszerűsítésének a kedvéért alakult, és Sylvi egy amerikai fiúval jár.

nana.hu

A napokban újra reflektorfénybe került a csinos modell. A bulvárlapok arról cikkeztek, Sylvi végre újra boldog egy nála jóval fiatalabb férfi oldalán. Az illető nem más, mint Bakró Balázs wakeboard világbajnok, akivel állítólag egy siófoki edzőtáborban melegedtek össze. A románc kapcsán rengeteg cikk elent meg a csinos modellről – legutóbb például a Story hasábjain írtak arról, mennyire felnéz új kedvesére – ám rossz nyelvek szerint ez egy "megrendezett" szerelem. 

Kamu-kapcsolat?

Sylvi és Balázs kapcsolata nem több, mint egy jól megtervezett médiafogás. Valójában így szeretnék népszerűsíteni a wakeboard sportágat, így akarják felhívni a figyelmet a közelgő magyar bajnokságra, amelynek Sylvi az arca és egyben a háziasszonya. Balázzsal valóban ismerik egymást, és tényleg jóban vannak, még az is lehet, hogy szimpatizálnak is, de ennyi az egész. A magyarországi wakeboardos társadalom nem olyan nagy, szinte mindenki ismer mindenkit, így ha valóban együtt lennének, akkor azt mi hamarabb megtudnánk, mint az újságok” – állította egy neve elhallgatását kérő wakeboardos a Bors-nak. A fiú hozzátette, Balázs a Balaton Soundon is a haverjaival bulizott, és Sylvi a közelében sem volt.

Balázs nem örül a híresztelésnek

A bulvárlap információi szerint Sylvi állítólagos barátja cseppet sincs elragadtatva attól, hogy ilyen híreszteléssel akarják népszerűsíteni a sportágat. Rosszallásának hangot is adott, amikor egyik barátjának panaszkodott: „Milyen világban élünk, hogy csak így lehet valamit népszerűsíteni. Egyébként meg nem is én vagyok a fiúja, hanem egy amerikai versenyző” – fakadt ki ismerősének Balázs.

A valódi szerelem: amerikai szerető?

A fiatal sportolónak alighanem igaza van: szemtanúk szerint ugyanis Sylvi valóban egyre többször mutatkozik Siófokon egy férfival, aki cseppet sem emlékeztet Bakró Balázsra, viszont egyfolytában angolul beszél. Bár a lapok megkeresték a modellt, hogy megkérdezzék, mi is az igazság, Sylvi először kitérő választ adott – állítása szerint épp autóban ült, amikor hívták, így nem hallotta, mit kérdeznek tőle – később pedig nem sikerült elérni. Talán a wakeboard bajnokságon fény derül az igazságra…

Kacsolódó anyagok:

nana.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!