Sztárvilág

2010.01.29. 17:44

Johnny Depp mindenkit megvert

Alighogy kiderült: kik az idei éve legszexisebb hírességei, máris új listával örvendeztetett meg bennünket egy neves amerikai magazin. Ezúttal az derült ki: kik a sztárvilág legstílusosabb férfijai.

NANA.HU

A lista, amelyet neves szakembergárdából álló zsűri állított össze, nem csak a sztárvilágban okozott óriási meglepetést. Közvéleményt megbotránkoztató sorrendet sikerült a bíráknak felállítaniuk. Egy-egy igazi stílusikon ugyanis idén még a legjobb tíz közé sem került be.

Csalódás

Justin Townes Earle, zenei nagyágyú például olyan hírességeket szorított a háta mögé, mint David Beckham, a szexi Jude Law vagy az idei listáról teljesen kiszorult Justin Timberlake. Pedig Earle sem öltözködésben, sem fizimiskában nem lehengerlő – szólnak egyes olvasói vélemények –, a grémium azonban másként látja.

Boldogság

Persze nem mindenkit fogadtak ilyen lesújtó véleménnyel. Johnny Depp épphogy megkaparintotta a legszexisebb férfinak járó kitüntetést, máris a legstílusosabbnak választották. A magazin munkatársai szerint mindig megfelelően öltözködik, és sosem érdeklik a szabályok. Ha ahhoz tartja kedve, színes inget vesz fel, ha ahhoz, egy egyszerűbb pólót visel, természetesen mindezt szuper trendi kiegészítőkkel megspékelve: ékszer, kalap, táska, szemüveg, jöhet bármi, ami megtetszik neki…

Ezek is érdekelhetik