Sztárvilág

2010.10.14. 09:00

Fiúkat futtatott a szexnagyi hódolója

Az RTL Klub „sztárt” csinált belőle – szerencsére saját műsort nem kapott –, most pedig a TV2-n csinál magából hülyét Horváth Edit, Benkő egykori feleségjelöltje. A „celeb” az Édesnégyesben hétfőn tűnt fel újra a képernyőn, és nem kellett két nap sem, hogy kiderüljön: egyik udvarlója korábban a szexiparban tevékenykedett. Mint ahogy egyébként az összes eddig szerepelt celebnek felkínált négy hódoló egyike is....

NANA.HU

Valószínűleg nem alaptalanul, de már az RTL Benkő feleséget keres című műsorában is sok kritikát kapott Edit, a „szexnagyi”. Bátran kijelenthetjük, hogy már akkor sikerült a fél országgal kinevettetni magát, de a műsor utáni nyilatkozataival végleg kiverte a biztosítékot. Nem is csoda, hogy elmaradt férjkereső műsora, amit állítólag a csatorna megígért neki. Ezért egyébként – mármint, hogy elmaradt – köszönettel tartozunk az RTL-nek.Több se kellett hát Edit asszonynak, gyorsan beállt a konkurenciához, ahol végre azt csinálhatja, amihez a „legjobban ért”, vagyis pasit keres magának. Mégpedig nem is akárhogy!

Már a műsor beharangozójában látható képkockák is mosolyt, helyesebben kínvigyort csalnak az arcunkra, Edit sminkje ugyanis egészen bohócszerűre sikeredett. Nem beszélve a ruháról, ami az ötszínű sminkhez végül is nagyon jól megy – egy karneválon legalábbis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!