Sztárvilág

2010.10.23. 09:19

Puff Daddy is felfigyelt a megasztárosra

Egyenesen New Yorkból érkezett Budapestre a 25 éves Kállay- Saunders András, aki csupán annyit tervezett, hogy meglátogatja az édesanyját és a nagymamáját.

NANA.HU

Kállay-Saunders András Magyarországon született és 5 éves koráig itt is nevelkedett, de ezután a családjával Amerikába költözött, és kisebb megszakításokkal a tengerentúlon élte az életét. Az egyetemet is odakint kezdte el, és már ott is közel állt ahhoz, hogy énekesként sikereket érjen el. András ugyanis szerepelt az ismert rapper, Puff Daddy műsorában, amelyben egy zenekart állítottak össze. Ott azonban az utolsó körben kiesett. Tehetségéhez azonban kétség sem fért, és ő is érezte, hogy neki énekesként kell sikereket aratnia.

„Egyetemre jártam, a gazdaságról tanultam, de folyamatosan azt éreztem, hogy nem jó helyen vagyok, az én életem a zene, és hogy képtelen leszek reggel kilenctől este hatig egy kalickában ülve dolgozni”-, emlékszik vissza a fiú, aki ekkor utazott haza látogatóba az édesanyjához és a nagymamájához. Maga sem sejtette, hogy ez az utazás az életét fogja megváltoztatni. „Fogalmam sem volt, hogy mi az a Megasztár, de megláttam a felhívást a tévében, és úgy éreztem, hogy ki kell próbálnom magam. Nem tudtam, mit hoz ez a kaland, de amikor az első válogatáson a zsűri szemében azt láttam, hogy tetszik nekik, amit csinálok, már éreztem, hogy van itt keresnivalóm.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!