Sztárvilág

2010.11.16. 09:34

Miért vállalt ismét pornót Kelemen Anna?

Régi-új ismerőssel találkozhatnak a pornóoldalak látogatói: Kelemen Annácska visszatért a felnőtt filmek óriási iparába. Kicsit meghízott, az angolt is töri, bizonyos dolgokat nem enged, pénz viszont nagyon szeretne.

BAMA

Kelly Lennox néven visszatért a pornóiparba Kelemen Annácska! Nem tudjuk, hogy lehet-e e valakinek jó hír, hiszen nem valószínű, hogy a szőke szilikoncsoda még bármi újat tudna mutatni a testéből, vagy annak bármely zugából. A felnőtteknek szóló képsorokat elnézve pedig bármiféle „extrával” sem tud szolgálni a pornóra éhes nézőknek – tulajdonképpen nincs benne semmi egyedi... Meg persze két férfival csinálja, szóval az egyediség eleve ki is zárva...

Így már csak az nyújthat bármiféle újdonságot, hogy a 30 éves szőkeség enyhe túlzással akár ducipornóban is nyomhatná, annyira meghízott. Ettől pedig a gondosan szikével formázott melle is jócskán eldeformálódott. Annácska ennek ellenére igyekszik apait-anyait beleadni a show-ba: a pornófilmben két fenékriszálás és szájnyalogatás között még be is mutatkozik angolul. „Kelly Lennox a nevem, magyar vagyok, és éhes egy kis élvezetre. Jó lesz majd, ha két pasi segít rajtam” – hallható a videón, mielőtt Annácska megkezdi a „melót”.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!