Sztárvilág

2010.12.07. 10:22

Öt év pokol után újra a régi BB Évi

Amire már senki nem számított, most megtörtént! BB Évi meggyógyult, és újra az a kedves, csupa szív lány, akit hajdan egy egész ország szívébe zárt. Új életet kezdett, és szeretne minden olyan szálat elvágni, ami a múltjához kötötte.

Kiskegyed

Öt év pokol után a Big Brother hajdani hősnőjének sikerült, ami csak nagyon keveseknek: leszokott a drogról és az alkoholról, és pszichiátriai betegsége is a múlté már. Évi újra dolgozik, és biztos egzisztenciát szeretne teremteni, hogy magához vehesse a kisfiát.

Főnöke nem bánja, hogy bízott benne

- Pultost kerestem az egyik presszómba, amikor besétált az ajtón BB Évi. Nagyon őszinte volt. Elmondta, hogy óriási szüksége lenne erre a munkára. Mivel én is olvastam a róla szóló cikkeket, néhány óra gondolkodási időt kértem. Nem tudtam eldönteni, fel merjem-e venni, meg merjek-e benne bízni. Közben mindenki megpróbált lebeszélni arról, hogy alkalmazzam. „Kórházba jár, gyógyszereket szed és bolond!” – ez volt a legfinomabb kritika... Annyi rosszat elmondtak erről a lányról, hogy úgy döntöttem, azért is felveszem – meséli Horváth Nóra, Évi főnöknője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!