Anyai szeretet

2017.09.03. 22:21

Madonna fia kedvéért költözött az egyik legszebb világvárosba

Az énekesnő imádja új hazáját.

Madonna megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint Portugáliába költözött fogadott fia, David Banda focikarrierjének egyengetése céljából.

„Most Lisszabonban lakom”

- írta a popsztár a hétvégén Instagram-oldalán, mellékelve egy tipikus portugál konyha fotóját is. Egy másik posztjában az amerikai énekesnő és színésznő dicsérte új hazáját, szerinte „nagyon inspiráló Portugália energiája”.

A világsztár az elmúlt hetekben, hónapokban több portugál vonatkozású képet is posztolt közösségi oldalán. Azt a sajtóértülést viszont, miszerint a Lisszabon melletti Sintrán már vásárolt magának egy villát, amely felújításra szorul, és ezért egyelőre egy lisszaboni luxusszállodában lakik, nem erősítette meg.

A média értesülései szerint Madonna főleg 11 éves fogadott fia, David Banda miatt költözött a portugál fővárosba, mivel a fiú a Benfica lisszaboni labdarúgóklub ifjúsági csapatában fog játszani.

Instagram-oldalán a hat saját és fogadott gyermeket nevelő popsztár máris vörös Benfica-mezben pózol, és feltett egy fotót Davidről is, amint a Benfica stadionjának, az Estadio da Luznak a lelátóján ücsörög.

Borítókép: Facebook / Madonna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!