Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kolonics Mercédesz Hédi
24, Kecskemét

Kolonics Mercédesz Hédi vagyok, 24 éves, Kecskeméten lakom. Vendéglátó, eladó a szakképesítésem, szerencsére el is tudtam benne helyezkedni. Gyermekkorom óta érdekelnek a szépségversenyek, mindig is szerettem volna részt venni egy ilyenen, de sosem volt elég bátorságom. Ha jól emlékszem akkor 2019-ben volt a legelső Tündérszépek verseny. Szembejött velem az interneten, akkor jött egy „sugallat”, hogy most kell megpróbálni. Jelentkeztem, be is válogattak minden ment szépen, de sajnos a közönség tetszését nem nyertem el. Bevallom kissé megviselt, de nem adom fel, ezért újból próbálkozom.

Mercédesz 169 centiméter magas. Csillagjegye: nyilas. Szeret minden olyan ételt ami húsból készült, és szívesen fogyaszt narancslét. Bármilyen zenét szívesen hallgat, kedvenc illatai pedig a Zara parfümök.

Tündérszépek – 2021 döntősök