Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lajos Emese
21, Kiskunfélegyháza

Lajos Emese vagyok, 21 éves, Kiskunfélegyházán élek. 2018-ban érettségiztem, jelenleg a vendéglátásban dolgozom felszolgálóként. Szabadidőm jelentős részét a családom és a barátaim töltik ki. Nekem ők jelentik a teljes kikapcsolódást. Szeretek állatkertbe, vidámparkba menni. Szívesen próbálok ki új és izgalmas dolgokat. Hobbijaim közé sorolható a rajzolás, a zongorázás, a lovaglás és a sakkozás. A versenyre a barátaim és a családom biztatására jelentkeztem. Mindig is szerettem volna magam kipróbálni egy szépségversenyen lenni, és ezzel az önbizalmamat is szeretném növelni.

Emese 170 centiméter magas. Csillagjegye: rák. Kedvenc étele az amerikai káposztasaláta és szívesen iszik vizet, kólát és gyümölcsleveket. Mindenfajta zenét meghallgat. Kedvenc illata: Calvin Klein: Women.

 

Tündérszépek – 2021 döntősök