Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Elek Liliána
21, Ózd

Elek Liliána 21 éves ózdi lány. Az egri Eszterházy Károly Egyetemen tanul második éve. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében. Tíz évig versenyszerűen úszott, jelenleg versenyszerűen táncol és a tervei között szerepel, hogy jelentkezzen az egyetemi cheerleader csapatába. Szabadidejében szeret síelni és kirándulni a barátaival, valamint a kutyájával. Tavaly nyáron részt vett egy fotózáson, amely felkeltette az érdeklődését a modellkedés iránt, illetve a családtagjai és a barátai is folyamatosan bátorítják, hogy próbálja ki magát ezen a területen is.

Liliánának halak a csillagjegye és 179 centiméter magas. Leginkább Dua Lipa zenéit kedveli, kedvenc parfümje a Lancôme-tól a La Vie Est Belle. Kedvenc étele a rakott karfiol, itala pedig a gyümölcslé.

Tündérszépek – 2021 döntősök