Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kormány Bianka
18, Putnok

Kormány Bianka a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum tanulója, Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakon. Szabadidejében szeret kirándulni, utazni, sportolni és sok időt tölt a barátaival is. Olyannyira odafigyel az alkatára és az egészséges életmódra, hogy heti rendszerességgel jár futni és otthon is szorgalmasan végzi a tornagyakorlatokat. Nagyon vidám és pozitív lányként jellemzi magát. A Tündérszépek versenyre a családja és a barátai biztatására jelentkezett. Szereti az állatokat és nagy természetbarát, továbbá örömmel tölti el, ha segíthet másokon.

A 18 éves putnoki lány 158 cm magas és Bika a csillagjegye. Kedvenc étele a gyros, itala a rostos gyümölcslé, zenében Eminem Lose Yourself című száma az abszolút kedvenc és legszívesebben a Victorias Secret Bombshell parfümjét fújja magára.

Tündérszépek – 2021 döntősök