Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Vajóczki Eszter
20, Miskolc

Vajóczki Eszter 20 éves miskolci lány. Gazdálkodás és menedzsment szakon tanul, a későbbiekben szeretne táplálkozási tanácsadóként segíteni az embereken. Jelenleg egy fitness teremben dolgozik, amit nagyon szeret, gyerekkora óta közel áll hozzá a sport. A szépségversenyre azért jelentkezett, mert szereti önmagát kihívások elé állítani, szeretne új embereket megismerni és fejlődni. Fontosnak tartja, hogy a szépség mellett az egyéniségüket és az intelligenciájukat is meg tudják mutatni.

Eszter az ikrek jegyében született, 174 centiméter magas. Kedvenc zenéje a Little Mix – Sweet Melody. Kedvenc étele a vajban párolt pisztráng, itala pedig a narancslé. Legszívesebben az Orsay LOr De Say Celebration parfümöt fúj magára.

Tündérszépek – 2021 döntősök