Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nagy Nikoletta
17, Nagyatád

Niki a kaposvári Munkácsy mihály Gimnáziumban tanul jelenleg, biológia és kémia tagozaton. Szabadidejében igazán különleges hobbijai vannak! Megtanulta a körömépítés fortélyait, de lassan több mint egy éve BMX kerékpározik is, ami egy ilyen szép lánytól igen ritka. A versenyre a barátai szüntelen unszolására jelentkezett, mert tudja ők a legjobbat akarják neki, mert mindig segítőkészek és támogatóak voltak eddig is. Mindig is érdekelte a modellek csillogó világa, és úgy érzi, hogy ez a verseny lehetőséget ad számára is, hogy egy kicsit élvezze a ragyogást.

Niki 17 éves Nagyatádról érkezett versenyünkre. 167 cm magas, és a csillagjegye nyilas. Kedvenc étele a rántotthús, mely után szívesen fogyaszt el, egy igazi presszókávét. Kedvenc zenéje Eminemtől a Without me, kedvenc parfümje pedig Calvin Klein.

Tündérszépek – 2021 döntősök