Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Havasi Krisztina
16, Zalaegerszeg

– A Zalaegerszegi Ganz Ábrahám Szakgimnáziumba járok, rendészeti ágazaton tanulok – fogalmazott Krisztina. – Már korábban is szerettem volna stúdiófotózáson részt venni, illetve minden vágyam az volt, hogy a Tündérszépek 2021-es versenyre jelentkezzek. A külső szépségnél a belső értékek talán még fontosabbak és jobban szeretem a természetességet. Jövőre szeretnék német nyelvből középfokú vizsgát tenni, s tanulmányaimat a jövőben a fővárosi Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytatnám. Óvodás korom óta imádok táncolni, s mellette versenyszerűen atletizálok. Az utóbbival már többször indultam országos versenyen, remélem a szépségmustrán is jól szerepelhetek.

A 168 cm magas Krisztina a Vízöntő jegyében született. Szereti a zöldséges sajtos csirkét, a limonádét és Pascal Junior dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Tündérszépek – 2021 döntősök