Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lekics Viktória
18, Zalaegerszeg

– A megyeszékhelyen divatszabónak tanulok – mondta Viktória. – Jó szakmát választottam, hiszen minden pillanatát élvezem. A Tündérszépek 2021- es országos szépségverseny kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy a természetességem kifejezzem. Mindig is arra törekedtem, hogy a szépséget nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is meg lehet mutatni. Örülök, hogy ez a verseny utóbbit helyezi előtérbe. Érdekel a szépségipar, szeretek csinosan öltözni, a szakmámból adódóan figyelem a trendek változásait. S közben odafigyelek a saját stílusom kialakítására. Szabadidőben sokat sétálok a szabadban és edzek, a tökéletes alkat kialakításához elengedhetetlen a sport.

A 175 cm magas Viktória a Skorpió jegyében született. Szereti a spagettit és a kólát, kedveli Rúzsa Magdi dalait. Kedvenc parfüme a Star Nature.

Tündérszépek – 2021 döntősök