Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Samu Barbara
19, Zalaegerszeg

– Már kiskoromban szerettem, ha fotóznak, imádtam magassarkú cipőben járkálni és szép ruhákban pózolni a tükör előtt – fogalmazott Barbara. – Ezért úgy gondoltam itt az ideje, ha kipróbálom magam a Tündérszépek 2021-es országos szépségversenyen. Az életemben hatalmas jelentősége van a nőies és kecses mozgást elősegítő társastáncnak, amit 12 évig versenyszerűen űztem. Ezért gyűjtöttem sok tapasztalatot, kiállást, valamint magabiztosságot. S persze ezzel együtt a magassarkúval sincs problémám. A megyeszékhelyi Kölcsey Ferenc Gimnázium végzőse vagyok és nagyon remélem, hogy a szépségmustrával együtt az érettségin is remekelhetek.

A 174 cm magas Barbara az Ikrek jegyében született. Szereti a gnocchit, a teát és Alec Benjamin dalait. Kedvenc parfüme a Black Opium.

 

Tündérszépek – 2021 döntősök