Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Teperics Dorina
19, Nagykanizsa

– Felszolgálóként végeztem, és ezen a szakterületen tervezek a továbbiakban is elhelyezkedni – fogalmazott Dorina. – Hobbiszinten jártam korábban fotózásokra, de szépségversenyen még nem szerepeltem. Ezért a családom és a barátaim biztatására jelentkeztem a Tündérszépek 2021-es versenyre, amit hatalmas lehetőségnek tartok. Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy a jövőben egy híresebb divatcég márkáit képviselhessem, hiszen ezzel egy álmom válna valóra. A modellkedés mellett kifejezetten rajongok az autókért. A párommal és dalmata kutyusommal, Baileyvel gyakran járunk túrázni, felfedezni újabbnál újabb helyeket.

A 184 cm magas Dorina a Skorpió jegyében született. Szereti a garnélát, a zöld teát és Alan Walker dalait. Kedvenc parfüme a Paco Rabanne.

Tündérszépek – 2021 döntősök