Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tóth Evelin
17, Zalaegerszeg

– A zalaegerszegi Mindszenty József Gimnáziumba járok, a tanulmányaim mellett tizenegy éve a versenytánc a szívem csücske – mesélte Evelin. – Már részt vettem pár fotózáson, bár modellként még soha nem dolgoztam. Nagy álmom, hogy hivatásos modell lehessek és ezért igyekszek mindent megtenni. A Tündérszépek 2021-es kiírásában felfedeztem, hogy a modellszerződést is lehet nyerni. A tánc, a művészet mindig is közel állt hozzám, ahol a haj és a smink elkészítését és a saját stílusom felépítését kellett elsajátítanom. Hosszú távon is a szépségiparban képzelem el a jövőmet, érdekel a kozmetika, a fodrászat és a sminkelés is.

A 170 cm magas Evelin a Szűz jegyében született. Szereti a párolt zöldségeket, a zöld teát és Machine Gun Kelly dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Tündérszépek – 2021 döntősök