Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok….

Amíg a jelentkezések befutnak, nézegesd az elmúlt évek Tündérszépeinek a képeit!

 

Somogyi Zita
16, Békéscsaba

– Jelenleg a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola 10. évfolyamos tanulója vagyok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, táncolni és sütni – árulta el a csabai Somogyi Zita. – Többször láttam a Tündérszépek hirdetését és úgy gondoltam, hogy megér egy próbát. Ha nem is nyerek, akkor is legalább belekóstoltam abba, hogy milyen is egy ilyenfajta verseny. 

 

Zita 159 cm magas és az Oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a sajtburger, kedvenc itala a fanta narancs. Nagyon szereti Ellie Goulding – Lights című számát. Általában a Nike parfümöket fújja magára.

Tündérszépek – 2021 döntősök