szépségverseny

2021.03.26. 06:59

Elindult a Tündérszépek regionális fordulója – szívekkel segíthetjük a baranyai versenyzőket

Tündérszépek országos szépségversenyünk második szakaszához ért, melyben megyénk szerdán kiválasztott legszebbjei a régió, azaz Somogy és Tolna megye szépségeivel versenyeznek.

Baranyában első helyen Vészi Panna Eperke végzett, a második Kovács Stella lett, míg a harmadik legszebb lánynak Vizer Borit választotta a zsűri. A közönségszavazatok alapján Pánki Elvira is továbbjutott a regionális fordulóba, így ők négyen versengenek tovább a szomszédos megyék szépségeivel.

Hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 6-án éjfélig a bama.hu/tunderszepek oldalon. A 12 szépség közül hármat ezúttal is szakmai zsűri választ ki, és csak egyikük jut tovább közönségkedvencként.

Ezért arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy legyenek bőkezűek a szívekkel, hogy minél nagyobb eséllyel kerüljön baranyai lány a harmadik fordulóba!

Az értékelést leadók között ráadásul ismét értékes nyereményeket sorsolunk ki: április 7-én smoothie mixereknek keresünk majd gazdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!