Tündérszépek

2021.01.28. 17:30

Ezen a héten is folytatódott a szépségversenyre jelentkező lányok fotózása

Nincs megállás, az elmúlt napokban újabb lányok álltak fotóriporterünk kamerája elé. Legutóbb egy testvérpár tette meg az első lépéseket a nyeremények felé.

dg

A Tündérszépekre rutinos versenyzők is jelentkeznek, ám mint minden évben, idén is többségben vannak azok, akik életük során először a megyei lapokban, így a bama.hu-n és a Dunántúli Naplóban jelennek meg képeikkel. Kihagyhatatlan lehetőségeket rejt magában versenyünk, hiszen az országos szépségversenyen már az első pillanattól fejlődhetnek az indulók, akik a karrierjüket is megalapozhatják most.

Természetesen a legtöbben izgatottan, de mosolygósan érkeznek a Tündérszépek 2021 szépségverseny pécsi fotózására.

A profi fotósorozat készítése közben persze hamar feloldódnak, a végére pedig teljesen összebarátkoznak a kamerával.

A fotózás alkalmával hosszú percekig mustrálta a képeket Gyuró Bella is szerdán kora délután, s ha úgy látta, akkor egy-egy pózt ismét megörökíttetett. Bella a húgával, Helgával érkezett, aki már túl volt a portfólió elkészítésén a múlt héten, így rutinosan segíthette testvérét.

Bella elmondta, hogy a versenyre legfőképpen a húga biztatására jelentkezett. A két lány között másfél év korkülönbség van, így gyakran nézik ikreknek őket. Amikor maszkban megérkeztek a fotózás helyszínére, Laufer László kollégával mi is vakartuk a fejünket, hogy most akkor melyik lányhoz melyik név tartozik.

Országos szépségversenyünkön továbbra is ingyenesen készítjük el profi fotósainkkal a portfóliót az egyik pécsi rendezvényházban.

A tapasztalaton túl tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja a jelentkezőket. A mezőny napról napra telítődik, nem érdemes halogatni a jelentkezést! Szerkesztőségünk zsűrije folyamatosan monitorozza a magukat kipróbáló lányok beküldött fotóit, így aki jelentkezett, annak érdemes az elektronikus levelesládáját böngésznie, hiszen amikor pozitív döntés születik, egyből hívjuk fotózásra a szépségeket.

https://www.bama.hu/tunderszepek-jelentkezes/

A 16 és 29 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk tehát továbbra is. Háromféle szettben – utcai és elegáns ruhában, illetve bikiniben – láthatják majd Baranya legszebbjeit hamarosan hírportálunkon és a Dunántúli Naplóban. Aki nem akar ingyenes portfóliót, annak lehetősége van saját képekkel is pályáznia a versenyre, ám itt fontos megjegyezni, hogy minőségi képeket várunk, és nem filteres szelfiket. És természetesen egész alakos álló bikinis fotót is kell tartalmaznia a saját pakknak a fent említettek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!