szépségverseny

2021.01.15. 17:30

Tavaly a Tündérszépek döntőjébe jutott Virágh Brigi, idén is megpróbálja

A 19 éves Virágh Brigittát választotta ki a szakmai zsűri a második Tündérszépeken, hogy Baranyát képviselje az országos döntőben. Most megkérdeztük tőle, hogyan értékeli az akkori versenyt, és mit adott neki a vetélkedés.

Dömötör Géza

20191028 Pécs Tündérszépek jelölt Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló A képen: Virágh Brigitta

Fotó: Laufer László

A pécsi lány a bama.hu-nak elmondta, hogy a Tündérszépek versenyére azért is jelentkezett, mivel nagyon nem volt önbizalma. A verseny átsegítette ezen a nehézségen, mert ahogy jutott tovább a fordulókon, egyre jobban kezdett hinni önmagában, és az önbizalma is emelkedett.

- Amikor megtudtam, hogy bejutottam, először fel sem fogtam, annyira örültem

- emlékezett vissza a pécsi szépség, Virágh Brigitta. Izgatottan vártam a döntősökkel való találkozást, meg persze Kocsis Korinnával is nagyon meg szerettem volna ismerkedni. A döntőben nagyon, de nagyon izgultam. Itt már a zsűrinek kellett megfelelni.

Úgy érzem, hogy kihoztam a maximumot magamból. Nem én nyertem, de nagyon büszke lehetek arra, hogy idáig eljutottam. Ettől a versenytől sokat kaptam, amit a mindennapokban tudok hasznosítani.

Brigi elmondta azt is, hogy a tanulmányait egyáltalán nem befolyásolta a verseny, az életmódján viszont változtatnia kellett. Próbáltam egészségesebben étkezni, és sokat mozogni, sportolni.

A pécsi gyönyörűség leszögezte azt is, hogy a tavalyi év eléggé vegyes volt, hiszen sok jó és rossz dolog is történt vele.

- A vírus bekövetkeztével eléggé nehézzé váltak a mindennapok, főleg amikor érettségi előtt voltam. Balszerencsémre márciusban még a bárányhimlőt is elkaptam, júniusban meg autóbalesetet szenvedtem. De itt vagyok épségben, szerencsére nem lett komolyabb sérülésem. Sikeresen leérettségiztem minden óvintézkedést betartva. Egyetemre sajnos nem kerültem be, de ebben az évben remélem sikrülni fog a bejutás. Egyszóval 2020 egy feledhetetlen év lett számomra.

Briginek most éppen folyamatban van egy modell ügynökségnél egy felkérés, és úgy döntött, jelentkezik a 2021-es Tündérszépekre is.

- Sokat gondolkodva, de úgy döntöttem, hogy elindulok, és újra szerencsét próbálok, mert ha nem is jutok tovább, veszteni semmit sem vesztek, inkább újabb élményekkel leszek gazdagabb.

Azt üzenem minden lánynak, hogy aki teheti, jelentkezzen bátran, mert nem fogja megbánni. Az esély megvan mindenki számára, hogy valakinek a fejére kerüljön a korona! – zárta gondolatait Virágh Brigitta.

Fotó: Laufer László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!