szépségverseny

2021.01.07. 17:30

Újabb lányokat mutatunk, akik bejutottak a Tündérszépek első fordulójába

Ismét lerántjuk a leplet, az alábbi Baranya megyei lányok is lehetőséget kapnak, hogy valóra váltsák álmaikat a Tündérszépek versenyén. Csatlakozz hozzájuk te is!

bama.hu

Folyamatosan zajlik a Tündérszépek nevű szépségversenyünkre jelentkező lányok előzsűrizése, amelynek során már elkezdtük válogatni azon lányokat, akiket fotózásra hívunk. Egy hete már mutattunk három lányt, akik bejutottak a legjobb harminc közé, most újabb csokornyi szépség kerül fel a radarunkra. Nézd meg tehát, kik kaptak már meghívót, és ne feledd: még te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni!

A pécsi Vizer Borbála jelentkezése elnyerte a zsűrink tetszését, így őt is meghívjuk majd hamarosan a fotózásunkra.

Vészi Panna Eperke Keszüből adta be pályázatát a szépségversenyünkre, ráadásul saját portfóliót küldött, így a képek már csupán a publikálást várják.

Schmidt Georgina Pécsről jelentkezett, neki is megadjuk a lehetőséget, hogy Laufer László kamerája elé álljon nemsokára.

Tízmillió forint összdíjazás, egyéves autóhasználat és modellszerződés, tévés show-műsor, új lehetőségek, országos ismertség, élmények, dicsőség – ez mind-mind a Tündérszépekre vár, nem csoda, hogy már egyre gyűlnek a jelentkezések az első, megyei fordulóra.

A Tündérszépek versenyünk győzelme felé az első lépés, hogy a gyönyörűségek jelentkezzenek a bama.hu/tunderszepek oldalon. Saját portfólióval is lehet nevezni, de akkor sem kell lemondani a versenyről, ha nincs saját képsorozatod, hiszen ingyenesen elkészítjük portfóliódat.

Egyúttal itt is arra buzdítunk minden hölgyet, hogy jelentkezzen a mostani megmérettetésre, vagy buzdítsa erre ismerősét. Bizonyítsuk be, hogy a Baranya megyei lányok a legszebbek az országban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!