Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya) és Marosvári Dóra (Somogy), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Pandur Zsanett
23, Andornaktálya

– Kisgyermeknevelő és cukrász végzettséggel rendelkezem, jelenleg pedig egy egri cukrászdában dolgozom. Szabadidőmben szívesen táncolok és találkozom a barátaimmal. Elmondhatom, hogy egyáltalán nem ismeretlen számomra a modellkedés, hiszen annak idején hobbiból már volt szerencsém ellátogatni egy modelltáborba is, amit nagyon élveztem. Akkor kezdett el igazán érdekelni a fotózás és a modellkedés. A jövőben is kipróbálnám magam ezen a területen.

Zsanett kedvenc étele a lasagne, itala a tea, kimondottan kedvenc parfüme nincs, és legszívesebben Enrique Iglesias zenéjét hallgatja. Magassága 173 cm és a Bak jegyében született.

Zsanett nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.33 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket