°
°
°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya) és Marosvári Dóra (Somogy), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Fazekas Vivien
18, Vésztő

Jelenleg esti gimnáziumba járok, korábban egy OKJ-s képzésen megszereztem a raktáros szakmát. A hobbim a társastánc, szenvedélyem az edzés. Imádok táncolni immár 9 éve. Korábban már részt vettem szépségversenyen, amelyet meg is nyertem. A Tündérszépekre azért jelentkeztem, mert már kiskorom óta érdekel a modellkedés, és most úgy éreztem, megmutathatom magamat. A jövőben is szeretnék a szépségiparral foglalkozni.

Vivien 156 cm magas és a Rák jegyében született. Kedvenc ételei a rántott szelet, a meggyszósz és a sültkrumpli, kedvenc itala pedig a kóla. Kedvenc zenéje Silvestre Dangond, Nicky Jam – Cásate Conmigo című száma és a legszívesebben a Far Away parfümöt fújja magára.

Vivien nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.25 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket